Endívies amb salsa romesco

Tinc tant mal de gola avui…  Quina merda eh! És que ja no és parlar o no parlar, que avui sóc més aviat garrepa en paraules (segur que n’hi ha que estan contents! Llàstima que no fos ahir, que amb les preavaluacions sempre anem tard perquè ens enrotllem com a persianes…!), sinó que cada cop que he de tragar saliva m’he de preparar psicològicament perquè no em caigui la llàgrima…

I ja tinc pànic a què arribi la nit, perquè aquesta m’anava despertant cada 2 x 3 del mal que em feia la gola, i cada cop la tenia més resseca, i més mal…

En fi, que com que queixar-me en veu alta em fa mal, em queixo per escrit i demano públicament al meu mal de gola que es retiri elegantment. Ja se sap que si no et volen, el millor és marxar amb dignitat.
e

Si us agrada el gust amarg de les endívies aquest és el vostre plat, perquè al bullir-les encara es potencia més aquest sabor.

Ingredients:

  • Endívies
  • Salsa romesco
  • Sal i oli d’oliva

Procediment:

  1. Netejar i bullir les endívies amb aigua amb sal. No han de quedar toves del tot.
  2. Un cop bullides, deixar-les refredar i tallar-les per la meitat.
  3. Passar-les per la planxa, amb una mica d’oli, per enrossir-les una mica a banda i banda.
  4. Posar-hi salsa romesco per damunt.
Anuncis

2 thoughts on “Endívies amb salsa romesco

  1. Retroenllaç: Endívies amb salsa romesco | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s