Cors amb salsa de formatges

No per fàcil és menys bo el dinar…

Ja fa temps vaig anar amb la meva amiga de l’institut, la Mireia, a Canet de Mar. I vam entrar a una botiga de menjar moníssima.
c1

Em vaig endur un paquet de pasta de colors i algun dia n’havia de fer alguna cosa. Doncs aquí està! Pasta amb salsa de formatge

c2

Ingredients:

  • 250 g de pasta
  • 125 g de formatge blau
  • 125 g de formatge tipus Philadelphia
  • una mica de llet
  • sal i pebre acabat de moldre
  • formatge ratllat o en pols opcional

Procediment:

  1. Posar els formatges amb una mica de llet en un cassó. Afegir una mica de pebre.
  2. Escalfar i anar remenant fins que els formatges es fonguin.
  3. Mentre, bullir la pasta amb aigua amb sal
  4. Un cop la pasta estigui cuita, escórrer-la i afegir-hi la salsa de formatge.

Anuncis

2 thoughts on “Cors amb salsa de formatges

  1. Retroenllaç: Cors amb salsa de formatges | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s