Pizza de calçots amb romesco

Una calçotada en forma de pizza. De fet, aquí el que li quedaria bé són uns trossos de botifarra esparracada, però per si no us n’heu adonat, últimament menjo poca carn, i porc encara menys… Fins que venen els meus pares a veure’m i em porten pernil, clar… A la nit ja no en quedava!

Si us agrada la botifarra (a qui no?!) us aconsellaria que si en teniu, en poseu a la pizza.

pizza2

Ingredients:

  • massa de pizza, canviant la farina blanca per farina de força integral
  • salsa de tomàquet
  • calçots ja cuits (a la brasa, al forn…)
  • xampinyons
  • olives negres
  • formatge de cabra tendre
  • orenga
  • salsa romesco

Procediment:

  1. Preparar la massa de pizza com està indicat a l’enllaç de dalt.
  2. Escampar la salsa de tomàquet i la resta d’ingredients per damunt, excepte la salsa de romesco.
  3. Introduir-la al forn a 200ºC fins que estigui cuita al punt que us agradi.
  4. Un cop l’hem tret del forn, posar-hi la salsa romesco repartida per tota la pizza.
Anuncis

4 thoughts on “Pizza de calçots amb romesco

  1. Retroenllaç: Pizza de calçots amb romesco | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s