L’últim cop que vaig anar a Andorra vaig portar-me cap aquí un parell de pots de crema de galetes caramel·litzades de la marca Lotus.
Aquestes galetes es troben als supermercats i m’encanten! El que no trobo aquí és la crema de galetes.
M’agrada tant que no la faig servir perquè no s’acabi! Però finalment m’he decidit amb aquestes postres facilíssimes i boníssimes!!
- 2 plàtans
- 4 cullerades de suc de taronja
- 60 g de xocolata de cobertura negra
- 60 ml de llet
- 2 cullerades de crema de galetes caramel·litzades (Speculoos)
- 2 cullerades de llet
- 1 iogurt grec ensucrat
Procediment:
- Aixafar o triturar els plàtans amb el suc de taronja.
- Fondre la xocolata amb els 60 ml de llet. Es pot fer al microones o al bany Maria.
- Barrejar la crema de galetes amb la llet. Si no teniu crema de galetes, es pot fer triturant galetes caramel·litzades amb una mica de mantega fosa i llet.
- Batre el iogurt per tal que quedi ben cremós.
- Muntar la copa fent capes en l’ordre que més us agradi. Jo aconsello: plàtan, xocolata, galetes i per últim el iogurt!
Aquestes galetes es troben als supermercats i m’encanten! El que no trobo aquí és la crema de galetes.
M’agrada tant que no la faig servir perquè no s’acabi! Però finalment m’he decidit amb aquestes postres facilíssimes i boníssimes!!
Retroenllaç: Copa de plàtan, xocolata i iogurt amb crema de galetes | Celler-Adocse
Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència