Mini patates al romaní

Heus aquí un altre exemple del ja tan conegut “culo veo,  culo quiero”.

Vaig anar a comprar… i vaig veure unes patates tan minis i tan mones, que me’n vaig endur un grapat. I com que quan les vaig veure la imatge que em va aparèixer va ser d’unes patates al romaní, i el gust de romaní ja m’inundava la boca… doncs també em vaig endur un sobre de romaní, per si les mosques a casa no n’hi havia.
patates2Jo abans tenia romaní plantat. Però fins i tot el romaní se’m mor… De totes maneres acostumo a tenir-ne a casa, però ves… que en vaig comprar. I sort! perquè aquest era un d’aquells cops que a casa no n’hi havia.

patates3

Ingredients:

  • Patates minis
  • Oli d’oliva en proporcions generoses
  • Sal, del desert Kalahari ni més ni menys… dic jo que amb sal normal també anirà bé la cosa.
  • Romaní

Procediment:

  1. Doncs us diré que m’ho vaig inventar una mica… però el resultat va ser espectacular.
  2. Rentar les patates i posar-les a l’olla a pressió.
  3. Salar-les, afegir un bon bon raig d’oli d’oliva verge extra i romaní.
  4. Afegir mitja tasseta d’aigua per afavorir que es faci vapor.
  5. Cadascú es coneix la seva olla. A la meva s’hi van estar 10 minuts.
  6. Les fotos són acabades de treure de l’olla. Boníssimes…però…
  7. Posar-les 10 minuts al forn (mentre també es coïen unes botifarres). Amb els 10 minuts de forn la cosa ja era espectacular. Ara només desitjo que el proper dia que vagi a fer la compra, continuïn tenint les mini patates.
Anuncis

One thought on “Mini patates al romaní

  1. Retroenllaç: Mini patates al romaní | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s