Bescuit de taronja i xocolata

Quin cap de setmana tan perfecte! Fred, pluja i fins i tot alguna volva de neu ben aprop!

Ja tocava! En previsió, divendres ja vaig comprar coses per cuinar, i el mateix divendres vaig fer aquesta coca. Avui ja no en queda…

b

Té un gust intens a taronja i queda molt esponjós!

bescuit4


Ingredients:

  • 3 ous
  • 1 taronja
  • 250 g de sucre
  • 100 g d’oli de gira-sol
  • 130 g de nata líquida
  • 250 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 100 g de xocolata negra 52% (Nestlé Postres per exemple)

Procediment:

  1. Rentar bé la taronja i triturar-la. No ha de tenir la pell massa gruixuda perquè sinó quedarà amargant.
  2. Barrejar els ous amb el sucre, utilitzant les varetes manuals, fins a obtenir una massa cremosa.
  3. Incorporar l’oli i la nata.
  4. Afegir la farina i el llevat.
  5. Quan la massa ja sigui uniforme, incorporar la taronja triturada.
  6. Afegir la massa al motlle on farem el pastís, però reservar un quart de la massa.
  7. Afegir la xocolata fosa (al microones o al bany maria) a la massa que ha quedat, i amb ajuda d’una cullera, repartir aquesta massa pel mig del pastís.
  8. Fornejar a uns 180ºC durant 40 minuts o fins que estigui cuit!

besuit1

2 thoughts on “Bescuit de taronja i xocolata

  1. Retroenllaç: Bescuit de taronja i xocolata | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s