Canelons de bolets

Tingueu els bolets que tingueu us quedaran deliciosos!

canelons1

canelons2

Ingredients:

  • llenegues
  • camagrocs
  • ceps deshidratats
  • alls
  • mantega
  • llet
  • farina
  • nou moscada
  • plaques de canelons
  • formatge ratllat

Procediment:

  1. Fregir les llenegues i els camagrocs, per separat, amb una mica de sal i all.
  2. Posar els ceps en aigua per hidratar-los. Quan ja estiguin hidratats, passar-los per la paella una mica.
  3. Triturar tots els bolets.
  4. Fer la beixamel amb la mantega, la farina i la llet. Afegir nou moscada i sal.
  5. Afegir beixamel als bolets, i omplir les plaques de canelons, que ja tindrem preparades.
  6. Cobrir els canelons amb beixamel i formatge ratllat,
  7. Gratinar i gaudir!

2 thoughts on “Canelons de bolets

  1. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

  2. Retroenllaç: Croquetes de bolets | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s