Calamars picants amb ceba

Avui un pica-pica d’aquells fàcils, fàcils, però que resolen un sopar en un moment

calamares2

calamares3

Ingredients:

  • 2 cebes grosses
  • 1 paquet de calamar a trossos congelat
  • 1 bitxo petit
  • oli, sal

Procediment:

  1. Tallar les cebes a trossos no gaire petits.
  2. Sofregir la ceba. Quan ja estigui transparent, afegir el calamar i deixar que vagi fent xup-xup. Rectificar de sal.calamars1
  3. Quan ja sigui cuit al punt que us agradi, afegir el bitxo i donar tres o quatre voltes. Com més el deixeu més picant quedarà, així que a gust del consumidor.

2 thoughts on “Calamars picants amb ceba

  1. Retroenllaç: Calamars picants amb ceba | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s