Magdalenes de figues

Hi havia una època en què em preocupava no tenir bones idees. Ara només em preocupo d’estar envoltada de gent que sí que les tingui.

magdalenes1

És que queden tan esponjoses, sucoses i tendres…! I evidentment acompanyades del frosting de mascarpone, com les de maduixa, deuen ser per plorar de bones… però jo ho he deixat per un altre dia.

magdalenes2

El Josep Maria ens va regalar unes figues boníssimes. Vaig fer una mica de melmelada seguint les seves instruccions, però amb les que em quedaven he copiat la gran idea de la Rosa: fer les magdalenes de maduixa però canviant les maduixes per figues. Espectacular!

IMG_8325

Poso la recepta, però és ben bé copiada, només que canviant “maduixes” per “figues”.

Ingredients (per a 12 cupcakes de mida mitjana):

  • 3 ous
  • 150 g de mantega a temperatura ambient
  • 200 g de sucre
  • 190 g de farina blanca
  • 200 g de figues naturals tallades a trossets
  • mig sobre de llevat Royal
  • una cullerada d’extracte de vainilla

Preparació:

  1. Batre la mantega amb el sucre fins a tenir una crema.
  2. Afegir els ous i l’extracte de vainilla. Batre fins que estiguin ben barrejats.
  3. Afegir les figues i barrejar.
  4. Finalment, incorporar la farina i el llevat, i barrejar fins que la massa quedi sense grumolls.
  5. Omplir les càpsules i coure al forn a 180ºC, durant uns 20 minuts.
  6. Quan estiguin cuits, deixar-los refredar damunt d’una reixeta.
Anuncis

2 thoughts on “Magdalenes de figues

  1. Retroenllaç: Coulant de xocolata i carabassa | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s