Pizza integral de porro, tonyina i gambes

Una altra pizza??? Doncs sí! No és que sigui molt emocionant però bona sí que ho estava!
No sé quantes setmanes feia que no menjava una pizza decent, i encara va trigar en caure, però aquest cap de setmana no podia aguantar més!
La gràcia del tema és que la massa està feta amb farina integral. Queda boníssima, i us animo a provar-ho per introduir més cereals integrals al dia dia.

La recepta de la massa és exactament la que vaig penjar Massa de pizza, però canviant la farina blanca per farina integral de força i ecològica.

pizza2

pizza3

Ingredients:

  • Massa de pizza integral
  • 1 porro
  • Sofregit de tomàquet amb ceba
  • tonyina
  • gambes pelades crues
  • mozzarella
  • una mica d’oli d’oliva
  • orenga

Procediment:

  1. Tallar el porro i sofregir-lo una mica.
  2. Coure les gambes amb un cop de microones, o afegir-les a la paella quan el porro estigui quasi fet.
  3. Estirar la massa i posar-hi el sofregit de tomàquet (per mi, en aquest cas amb molta ceba!).
  4. Afegir el formatge, la tonyina, el porro, les gambes i un polsím d’orenga pel damunt.
  5. Posar-la al forn a 200ºC fins que el daurat sigui el que us agradi!
Anuncis

One thought on “Pizza integral de porro, tonyina i gambes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s