Mandonguilles de xai amb curry i poma

Estic escrivint això amb la bata d’hivern…

Potser sóc una mica exagerada, o estic destemperada, però coi… és que fa fresqueta! Què passa aquest any? A mi ja em sembla ve que trigui en arribar la calor, però després que no es quedi més del compte, que em veig a finals de Novembre amb màniga curta!

mandonguilles3

En fi… que ja fa temps que volia fer unes mandonguilles de xai.

Finalment em vaig decidir per combinar-les amb poma i curry. Boníssim!

mandonguilles2

A més les vaig acompanyar amb arròs basmati, que és molt aromàtic. Tot un encert. Molt recomanable!

mandonguilles1

Ingredients (per 2-3 persones):

  • 300 g de carn de xai picada
  • sal
  • 1 all
  • julivert
  • una mica de pebre vermell
  • 1 llesca de pa de pagès mullada en llet
  • 1 ou
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de curry
  • 1 poma golden
  • 1 got d’aigua
  • farina blanca i oli per fregir

Procediment:

  1. Barrejar la carn picada amb una mica de sal, el pebre vermell, el pa, l’ou, l’all picat i el julivert, també picat.
  2. Donar forma  a les mandonguilles, passar-les per farina i fregir-les.
  3. Tallar la ceba ben petita i sofregir-la.
  4. Afegir la poma ratllada i la cullerada de curry. Remenar i deixar que es cogui una mica. Rectificar de sal
  5. Incorporar el got d’aigua, remenar i afegir les mandonguilles.
  6. Deixar que facin xup-xup fins que la salsa tingui la consistència que ens agradi.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s