CABELL D’ÀNGEL

Fa un parell de setmanes vaig rebre l’oferiment d’intentar fer cabell d’àngel!

M’encanta el cabell d’àngel, i a més, fins que no ho veiés no em podria creure que sortís d’una carabassa.Imagen 449

Així que avui hem quadrat agendes amb el Joan, i ens hi hem posat. No les teníem totes, però ara només esperem que al seu hort s’hi facin moltes carabasses de cabell d’àngel!

Gràcies Joan! Ha estat molt divertit i a més ens ha sortit boníssim!!
Imagen 471

Ingredients:

  • Una carabassa de cabell d’àngel
  • Sucre
  • Pell de llimona

Procediment:

  1. Rentar la carabassa.
  2. Obrir-la. D’això se n’ha encarregat el Joan a cops de pedra!
  3. Imagen 457
  4. Fer-ne uns 4 trossos i bullir-la durant uns 50 minuts.
  5. Escórrer la carabassa, i quan estigui freda, treure la polpa i anar desfent els fils.
  6. Pesar la polpa de carabassa i afegir la mateixa quantitat de sucre.
  7. Posar-ho en una paella, amb uns trossos de pell de llimona, i anar remenant fins que tingui la textura adequada.
  8. Imagen 476
  9. Un cop fet, hem aprofitat per fer un parell de coques de cabell d’àngel amb pasta de full i pinyons.
  10. Imagen 483
Anuncis

2 thoughts on “CABELL D’ÀNGEL

  1. Si vols tornar a fer cabell d’àngel… el Joan i el Bernat tornen a tenir carabasses! Aquest any els han anat molt bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s