Avui continua plovent. Bastant. Molt.
Mentre anava a treballar escoltava Love of Lesbian. La meva germana n’és fan i m’ha acabat enganxant.
I mentre conduïa m’acompanyava una cançó molt apropiada pel moment. En sintonia amb els meus pensaments.(http://www.youtube.com/watch?v=4UEcfMMJcD8)
Eran las seis y aún hablabas
mientras que yo callaba otra vez.
Incapaz de transmitirte,
preferí actuar, así que …
Mientras me hablabas sin pensarlo bien,
abrí el paraguas a tus pies.
Y es que mientras me hablabas,
la ciudad se inundaba.
Sí, la ciutat s’inundava. I sí, jo seria la que encara parlava…
Una crep!!
Tan ràpida, tan fàcil, tan bona!!!!!!!!!
Ingredients (d’aquí surten dues creps):
- 100 ml de llet
- 1 ou
- 50 g de farina
- un polsim de sal
- emmental
- espàrrecs verds cuits
- mantega per la paella
Procediment:
- Batre l’ou amb la llet. Amb la batedora o amb les varetes manuals.
- Afegir la sal i la farina. Batre fins que la massa quedi homogènia i sense grumolls!
- Escalfar una paella antiadherent en bones condicions. Posar-hi mantega.
- Quan la mantega estigui fosa i calenta, afegir la meitat de la massa.
- Deixar que qualli per una banda.
- Donar la volta i escampar el formatge emmental per una meitat.
- Posar els espàrrecs al damunt del formatge.
- Plegar la crep. (La part que no té res plegada sobre els espàrrecs, i acabar de plegar perquè quedi un triangle. Al segon plec també podeu posar una mica més de formatge)
- Els espàrrecs estan cuits al microones, amb una mica de sal i un rajolí d’oli. Tapats perquè es facin al vapor)
“Recuerdo que te dije, soy un caso extraño!” (tinc medalla!) jajaja
Que wai que ja t’hagis enganxaaaat! són tant bons!
Crec que acabo de veure espàrrecs per casa…em dona que caurà aviat la teva recepta!jiji
Besitooos!
Sí que ets un cas estrany sí…
Enani, si fas les creps m’ho dius eh!