Cadascú fa els espaguetis a la carbonara a la seva manera.
- 1 ceba grossa
- 200 g de bacó
- 150 g de xampinyons
- 1 tarrina de crema Fraîche o nata per cuinar. (També es pot canviar per Philadelphia i una mica de llet)
- 50 g de formatge emmental
- 1 ou
- 300 g d’espaguetis
- sal, nou moscada
Procediment:
- Tallar la ceba i sofregir-la amb oli d’oliva.
- Tallar el bacó a tires i afegir-lo a la ceba. Deixar que quedi ben fet.
- Afegir els xampinyons nets i tallats a trossos petits. Remenar de tant en tant fins que els xampinyons hagin deixat anar tota l’aigua i estiguin al punt que ens agradi.
- Bullir els espaguetis i escorre’ls bé.
- Tornar a posar els espaguetis a l’olla, a foc molt baix, i afegir la ceba amb el bacó i els xampinyons, el formatge i la crema fraîche o la nata.
- Remenar fins que estigui tot ben incorporat. Afegir nou moscada acabada de ratllar i si cal rectificar de sal.
- Treure del foc i afegir l’ou. Remenar bé i servir.
Retroenllaç: Espaguettis a la carbonara | Celler-Adocse