Tot va començar quan vaig anar a comprar i de manera inesperada… Vaig veure uns panets per mini hamburgueses!
Ja no hi havia marxa enrere! Volia fer mini hamburgueses pels mini panets!
Les hamburgueses fetes a casa són genials perquè les pots fer al teu gust, amb les espècies que prefereixis. Jo vaig voler fer servir curry i canyella, que donen un gust diferent i fantàstic a les hamburgueses habituals.
- 300 g de carn de vedella picada
- 300 g de carn de porc picada
- 1 ou
- La molla d’una llesca de pa de pagès
- llet
- 2 alls
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Curry
- Canyella
Per acompanyar…
- Tomàquet
- Cogombrets
- Ceba (fregida en oli d’oliva)
- Formatge
- Pa d’hamburguesa
Procediment:
- Sucar la molla de pa amb llet. Escórrer-la.
- Barrejar els dos tipus de carn amb l’ou, la molla de pa i la sal.
- Afegir l’all picat, el julivert i el pebre acabat de moldre.
- Afegir una culleradeta de cafè de canyella mòlta i curry al gust!
- Deixar reposar a la nevera ben tapat, com a mínim un parell d’hores.
- Formar les mini (o maxi…) hamburgueses i passar-les per la paella amb una mica d’oli.
- Muntar les hamburgueses amb el que més us agradi. Jo vaig fer servir tomàquet, llenques de formatge de cabra, cogombrets i ceba fregida.
Mostassa i quètxup!
Retroenllaç: Mini hamburgueses casolanes amb curry | Celler-Adocse
Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència