Mini hamburgueses casolanes amb curry

Tot va començar quan vaig anar a comprar i de manera inesperada… Vaig veure uns panets per mini hamburgueses!

Ja no hi havia marxa enrere! Volia fer mini hamburgueses pels mini panets!

hamb3

Les hamburgueses fetes a casa són genials perquè les pots fer al teu gust, amb les espècies que prefereixis. Jo vaig voler fer servir curry i canyella, que donen un gust diferent i fantàstic a les hamburgueses habituals.

hamb4

Ingredients:

  • 300 g de carn de vedella picada
  • 300 g de carn de porc picada
  • 1 ou
  • La molla d’una llesca de pa de pagès
  • llet
  • 2 alls
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Curry
  • Canyella

Per acompanyar…

  • Tomàquet
  • Cogombrets
  • Ceba (fregida en oli d’oliva)
  • Formatge

hamb2

  • Pa d’hamburguesa

hamb1

Procediment:

  1. Sucar la molla de pa amb llet. Escórrer-la.
  2. Barrejar els dos tipus de carn amb l’ou, la molla de pa i la sal.
  3. Afegir l’all picat, el julivert i el pebre acabat de moldre.
  4. Afegir una culleradeta de cafè de canyella mòlta i curry al gust!
  5. Deixar reposar a la nevera ben tapat, com a mínim un parell d’hores.
  6. Formar les mini (o maxi…) hamburgueses i passar-les per la paella amb una mica d’oli.
  7. Muntar les hamburgueses amb el que més us agradi. Jo vaig fer servir tomàquet, llenques de formatge de cabra, cogombrets i ceba fregida.

 Mostassa i quètxup!

hamb5

2 thoughts on “Mini hamburgueses casolanes amb curry

  1. Retroenllaç: Mini hamburgueses casolanes amb curry | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s