Avui només diré que…
I que aprofiteu els dies de festa que tingueu per Setmana Santa, que després ja comencem amb allò de: “ara falta no sé quan per l’estiu…”, i de vacances en vacances ens va passant la vida tu…
Per sort, els períodes intervacacionals sempre tenen coses bones, com menjar bé! Aprofiteu doncs!
- 250 g de noodles. Jo els vaig comprar quan feien la setmana d’Àsia al Lidl, però es poden trobar en supermercats normals.
- carabassa
- carabassó
- pastanaga
- ceba
- gambes
- oli i sal
- salsa de soja (unes 10 cullerades grans)
Procediment:
- Com que la carabassa és molt dura, la vaig coure una mica al microones. (Pelada i tallada a daus, posar-la amb mitja tassa de cafè d’aigua en un recipient de vidre pirex i tapada amb la tapa del microones)
- Tallar el carabassó i la pastanaga a tires. Tallar la ceba.
- Saltejar la ceba amb una mica d’oli. Jo ho vaig fer al wok, però si no en teniu, amb una paella també està bé.
- Quan la ceba estigui una mica cuita, afegir el carabassó, la pastanaga i la carabassa.
- Afegir una mica de sal. Saltejar fins que estiguin al dente. La gràcia és que les verdures no es coguin del tot.
- Pelar les gambes, i afegir-les a les verdures. Amb uns 3 minuts en tindrem prou perquè estiguin fetes.
- Afegir un raig de salsa de soja. Depèn de la salsa i de com us agradi, en poseu més o menys. És qüestió de tastar-ho i fer-ho com a cadascú li agradi més. Igual que amb les verdures… poseu més o menys quantitat de cadascuna en funció dels vostres gustos.
- Bullir els noodles seguint les instruccions de temps del paquet.
- Escórrer els noodles i barrejar-los amb les verdures. Rectificar de salsa de soja si és convenint.