Divendres passat, la Magda, una companya de feina, em va sorprendre amb un bonic regal! Uns drapets amb puntes moníssims! Genials per fer fotos pel blog!
La veritat és que va ser un detall maquíssim! A més, la roba de quadre vichy m’agrada molt! Tot ideal..! Així que no he tingut més remei que fer un parell de receptes ideals per anar a conjunt!
La primera és aquesta, una coca de llanda amb carabassa i xocolata. Coca que, a aquestes hores, espero estar compartint amb la Magda, la Rosa, el Marc i el Joan, els companys de feina que hem marxat de crèdit de síntesi. Petits moments de plaer en mig de tres dies de bogeria. Divertits, però de bogeria!
Ingredients:
- 500 g de carabassa, cuita al microones o al forn.
- 350 g de sucre
- 5 ous grossos
- 180 g d’oli de girasol
- 400 g de farina integral (o blanca)
- 2 sobres de llevat Royal
- 100 g de perles de xocolata
- sucre i canyella en pols per espolsar per damunt
Procediment:
- Preparar la carabassa. Jo la faig al microones. La pelo amb el pelador de patates, la tallo a trossos i la poso en un bol de vidre, amb un dit d’aigua. Tapo el bol i ho poso uns 10 minuts al microones, fins que estigui tova.
- Triturar la carabassa cuita amb el sucre.
- Afegir els ous i l’oli, i contituar batent.
- Afegir la farina i el llevat, i remenar fins que no quedin grumolls (amb la batedora elèctrica o amb les varetes).
- Incorporar les perles de xocolata.
- Introduir en un motlle, i espolsar amb sucre i canyella per damunt.
- Coure al forn precalentat a 180ºC fins que estigui cuit (uns 50 min). Jo l’he cuit a la panificadora, perquè tenia ocupat el forn amb altres coses…
Vaig fer una coca gran i dues minis!
Fins la propera! Si sobrevisc a les colònies, és clar…
Retroenllaç: Coca de llanda amb carabassa i xocolata | Celler-Adocse
La coca deu estar bonissima, però les fotos’ encanten
Que ho digui una gran fotògrofa com tu… no té preu! Gràcies guapa!