Hamburguesa pija

vambes

I a què ve aquesta fotografia??? Ara cuino vambes??? Doncs no! Però per fi puc tornar a anar a córrer!

La història és curiosa… Jo sempre he dit que córrer és de covards. Bàsicament perquè era incapaç de córrer 100 m i no morir en l’intent.

Ja ho havia provat alguna vegada, però no li acabava de trobar el què. Em cansava molt… Hahahahaha! Es tracta d’això,oi? Ja, però és que jo em cansava molt, i molt ràpid. I indispensablement necessitava córrer escoltant música.

Però aquest setembre passat, va arribar un dia… no sé, un dia diferent. I vaig sentir la necessitat de córrer, de córrer lluny. Potser justament per això, perquè córrer és de covards, que jo vaig començar.

I de cop, podia córrer 20 minuts, i 30 i 40 i 50 i UNA HORA seguida! A poc a poc, no us penseu… però podia!! I res de música. Només córrer i córrer i córrer. I llavors em vaig lesionar. Em vaig emocionar massa suposo…

La qüestió és que he fet bondat i un mes i mig després, puc tornar a començar.

Per l’ocasió, estreno vambes i… nova recepta!

Aquesta hamburguesa (de dificultat enorme, com veureu…) la vaig veure fa molt de temps (Falsarius Chef) , i sempre la tenia rondant pel cap, però no m’havia decidit.

Finalment, per aprofitar una massa brisa que tenia rondant per la nevera, vaig provar-la i no està gens malament!

IMG_3076

      hamburguesa 3
Ingredients:

  • Pasta brisa (a la recepta original, masses de fer empanadilles “La Cocinera”, que ja tenen la forma rodona)
  • Formatge
  • Hamburgueses
  • Mostassa, ketxup…

Procediment:

  1. Tallar discos de pasta brisa, de la mida que s’adapti a les hamburgueses. És per això que vaig preferir la pasta brisa i no les masses d’empanadilles, que tenen la mida que tenen i prou.
  2. Posar formatge al damunt.
  3. IMG_3062
  4. El següent pas ja és qüestió de gustos… A mi les hamburgueses m’agraden ben fetes. Així que les vaig fer una mica a la planxa, perquè em feia por que al forn no s’acabessis de fer del tot si les posava en cru.
  5. Posar les hamburgueses al damunt del formatge.
  6. IMG_3065
  7. Posar més formatge al damunt l’hamburguesa, i afegir tot allò que vulgueu: mostassa, ketxup, ceba, tomàquet, cogombrets…
  8. Tapar amb l’altre disc de pasta brisa i aixafar els laterals perquè tanqui bé.IMG_3066
  9. Pintar amb ou batut.
  10. Amb el forn pre-escalfat a 180ºC, fornejar les hamburgueses fins que la massa estigui daurada.

hamburguesa 4

Veient les fotografies… enteneu ara perquè també necessitava anar a córrer??!!! Perquè molt bones, però amb això tens energia per tres dies! Gaudiu-ne!

Advertisement

4 thoughts on “Hamburguesa pija

  1. Retroenllaç: Formatge en oli de romaní per regalar (o no…) i bons propòsits | Cuina Amor i Ciència

  2. Retroenllaç: Hamburgueses de mill amb espinacs i formatge de cabra | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s