Bacallà amb samfaina

Un clàssic…

Parecen mates

I pel que fa al bacallà amb samfaina:

IMG_2361    IMG_2368

Ingredients:

  • 1 Albergínia
  • 1 Pebrot Vermell
  • 1 Carabassó
  • 1 Ceba
  • 3 Tomàquets madurs
  • Bacallà al punt de sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Procediment:

  1. Tallar l’albergínia, el carabassó, el pebrot i la ceba.
  2. Ratllar els tomàquets.
  3. Fregir l’albergínia en oli d’oliva. Quan l’anem retirant, posar-la sobre paper absorbent.
  4. Fregir el carabassó i posar-lo també sobre paper absorbent.
  5. Sofregir la ceba, afegir el pebrot i quan estiguin força cuits, posar-hi l’albergínia i el carabassó.
  6. Donar un parell de voltes i afegir el tomàquet ratllat, amb la sal que creiem necessària.
  7. Deixar que es vagi sofregint molt a poc a poc.
  8. Quan ja tinguem la samfaina a punt, posar-hi el bacallà tallat a daus o a tires, i deixar-lo uns 10 minuts a foc lent perquè es confiti bé.

Potser no té una pinta brutal, en aquestes fotos, però… mmmmmmmmm!!!! és tan bo!!

Ah!! I no oblideu el pa per sucar, que aquest plat s’ho mereix!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s