Macarrons amb salsitxa

El meu avi Joan fa uns macarrons BRUTALS! La veritat és que fa temps que no ens convida a dinar a casa seva, i és una llàstima… Hauré de proposar que ens faci una bona macarronada, com deia ell, i les nétes i néts ho agrairem!

Mentre no arriba aquest dia… jo he de buscar-me la vida com puc, intentant reproduir aquells macarrons…! I ho intento eh! I queden bons, però… no és el mateix!

IMG_2287

Siguin ben bé com els del meu avi o no, la gràcia d’aquesta recepta tan senzilla és tenir paciència perquè el sofregit quedi bé.

La paciència és la mare de la ciència! I també de la cuina!

Ingredients (per 500 g de pasta, o 5 persones)

  • 2 cebes grosses
  • 500 g de tomàquets madurs
  • 400 g de salsitxes
  • 500 g de macarrons
  • oli d’oliva verge extra
  • sal
  • 50 g de formatge ratllat (jo vaig posar una barreja de formatges que tenia)

Procediment:

  1. Tallar les cebes molt petites i sofregir en abundant oli d’oliva. Sofregir-la bé, amb paciència!
  2. Afegir les salsitxes i deixar que es daurin una mica. Es poden tallar directament però jo prefereixo treure la pell.
  3. Ratllar els tomàquets i afegir-los. Deixar que sofregeixi ben a poc a poc. Afegir la sal que calgui.
  4. Bullir els macarrons, escórrer bé i barrejar amb la salsa i el formatge.
Anuncis

7 thoughts on “Macarrons amb salsitxa

  1. Retroenllaç: Macarrons amb salsitxa | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s