Apfelstrudel amb pasta de full

Aquest any hem passat el Nadal a Munich.

563969_4511282214634_1154907497_n                207639_4511281974628_2027863662_n

Ja fa temps que volíem anar a veure els mercats de Nadal i no ens han decebut!

557481_4511279094556_1916910913_n             206756_4511279454565_874315933_n

Però encara que sembli mentida, ens vam quedar amb ganes de menjar un Apfelstrudel com toca… així que vam quedar que al tornar en faríem a casa.

I avui, primer dia de curs després de vacances, he decidit posar-m’hi però no tenia massa filo ni ganes de preparar-la jo, així que he utilitzat una pasta de full i deixar per més endavant preparar un Apfelstrudel com Déu mana.

Com que la massa no era la que havia de ser, he acabat fent una lliure interpretació que finalment no ha quedat gens malament. Encara una mica tèbia, ha estat un final de dia perfecte!

IMG_2221        IMG_2222

Ingredients:

  • 1 massa de pasta de full
  • 3 pomes golden
  • 1 llimona
  • nous
  • panses
  • sucre
  • canyella
  • llet

Procediment:

  1. Estireu la pasta de full
  2. Pelar les pomes i tallar-les a trossos
  3. A la part central de la pasta de full, posar una mica de sucre i distribuir els trossos de poma, amb les panses, nous, ratlladura de llimona i canyella
  4. Enrotllar la pasta de full, i pintar amb llet
  5. Fornejar a uns 180ºC durant 20 minuts (segons el vostre forn…). La massa s’ha de daurar i la poma ha de tenir temps a coure’s!

Punts forts de la recepta:

  • És ràpida i senzilla de fer.
  • Porta molta fruita.
  • És suau i es pot acompanyar d’alguna salsa (de vainilla, de fruites vermelles…) o una bola de gelat.
  • Es pot menjar tèbia o freda, tot i que pel meu gust, tèbia és molt millor!

Evidentment no podíem marxar de Munich sense visitar un dels museus de la ciència més espectaculars! Els Deutches Museum!

IMG_1509             IMG_1513

I ja que hi estàvem, havíem de passar per…

IMG_1668       IMG_1665

Anuncis

One thought on “Apfelstrudel amb pasta de full

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s